Skip to main content
Tagasi

EVS-ISO 19662:2023

Piim. Rasvasisalduse määramine Butüromeetriline meetod (Gerber)

Üldinfo

Kehtiv alates 01.09.2023
Alusdokumendid
ISO 19662:2018
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.09.2023
Põhitekst
06.09.2011
Põhitekst
Selles dokumendis kirjeldatakse butüromeetrilist meetodit (Gerberi meetodit) rasvasisalduse määramiseks piimas. See on rakendatav täispiimale ja osaliselt kooritud piimale.
See on samuti rakendatav ametlikult lubatud konservante (kaaliumdikromaati, bronopooli) sisaldavale piimale.
See ei ole kohaldatav formaliini sisaldavale piimale ega homogeniseerimistöötluse läbinud piimale.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring