Tagasi

EVS-ISO 19662:2023

Piim. Rasvasisalduse määramine Butüromeetriline meetod (Gerber)

Üldinfo
Kehtiv alates 01.09.2023
Alusdokumendid
ISO 19662:2018
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.09.2023
Põhitekst
06.09.2011
Põhitekst
Selles dokumendis kirjeldatakse butüromeetrilist meetodit (Gerberi meetodit) rasvasisalduse määramiseks piimas. See on rakendatav täispiimale ja osaliselt kooritud piimale.
See on samuti rakendatav ametlikult lubatud konservante (kaaliumdikromaati, bronopooli) sisaldavale piimale.
See ei ole kohaldatav formaliini sisaldavale piimale ega homogeniseerimistöötluse läbinud piimale.
*
*
*
PDF
13,20 € koos KM-ga
Paber
13,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit 24 tunni jooksul: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring