Skip to main content
Tagasi

ISO 6658:2005

Sensory analysis -- Methodology -- General guidance

Üldinfo

Kehtetu alates 18.07.2017
Tegevusala (ICS grupid)
67.240 Sensoorne analüüs
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
18.07.2017
Põhitekst
Põhitekst
Põhitekst
ISO 6658:1985
ISO 6658:2005 gives general guidance on the use of sensory analysis. It describes tests for the examination of foods by sensory analysis, and includes some information on the techniques to be used if statistical analysis of the results is required.
Generally these tests are intended only for objective sensory analysis. However, if a test can be used for determining preference, this is indicated.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
82,61 € koos KM-ga
Paber
82,61 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 11890-1:2008

Värvid ja lakid. Lenduvate orgaaniliste ühendite määramine. Osa 1: Diferentseerimismeetod
Uusim versioon Kehtiv alates 07.02.2008
Põhitekst

EVS-EN ISO 11890-2:2013

Värvid ja lakid. Lenduvate orgaaniliste ühendite (VOC) sisalduse määramine. Osa 2: Gaaskromatograafiline meetod
Kehtetu alates 16.07.2020