Skip to main content
Tagasi

EVS-EN 12041:2001+A1:2009

Toidutöötlemismasinad. Vormimismasinad. Ohutus- ja hügieeninõuded KONSOLIDEERITUD TEKST

Üldinfo

Kehtetu alates 12.01.2015
Alusdokumendid
EN 12041:2000+A1:2009
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
12.01.2015
Põhitekst
08.10.2009
Põhitekst + muudatus
Põhitekst
EVS-EN 12041:2001
This standard applies to the design and manufacture of dough moulders of the types described in 3.1, 3.2 and 3.3 and illustrated in figures 3a, 3b and 3c. These moulders are used in the food industry and shops (bread making, pastry making, sweet industries, bakeries, confectioners, delicatessens, catering facilities, etc.) for flattening, rolling and elongating pieces of dough.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
31,72 € koos KM-ga
Paber
31,72 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring