Tagasi

EVS-EN 12014-2:2017

Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products

Üldinfo
Kehtiv alates 18.12.2017
Alusdokumendid
EN 12014-2:2017
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
18.12.2017
Põhitekst
01.08.2000
Põhitekst
This European Standard specifies a high-performance liquid chromatographic (HPLC) and an ion chromatographic (IC) method for determination of the nitrate level in vegetables and vegetable products. This method is applicable for samples with a content of 25 mg/kg or greater. It has been validated on naturally contaminated and spiked samples as beetroot juice with nitrate mass fractions of 194 mg/kg and 691 mg/kg, pureed carrots with nitrate mass fractions of 26 mg/kg and 222 mg/kg and with iceberg lettuce with nitrate mass fractions of 623 mg/kg and 3 542 mg/kg.
*
*
*
PDF
10,19 €
Paber
10,19 €
Hind: 2,00 €
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Põhitekst

ISO/TS 11059:2009

Milk and milk products -- Method for the enumeration of Pseudomonas spp.
Uusim versioon Kehtiv alates 17.07.2009
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-1:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 1: Üldeeskirjad algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamiseks
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-2:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 2: Liha ja lihatoodete ettevalmistamise erieeskirjad
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-4:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 4: Erinevate toodete ettevalmistamise erieeskirjad
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017