Tagasi

EVS-EN 12014-4:2005

Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 4: Ion-exchange chromatographic (IC) method for the determination of nitrate and nitrite content of meat products

Üldinfo
Kehtiv alates 06.07.2005
Alusdokumendid
EN 12014-4:2005
Tegevusala (ICS grupid)
67.120.10 Liha ja lihatooted
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
06.07.2005
Põhitekst
This European Standard specifies an ion-exchange chromatographic method for the determination of the nitrate and nitrite contents of meat products and has been validated for different meat products with a nitrate content of 50 mg/kg to 300 mg/kg as nitrate ion and a nitrite content of approximately 40 mg/kg as nitrite ion.
*
*
*
PDF
13,42 € koos KM-ga
Paber
13,42 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 12014-2:2017

Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products
Uusim versioon Kehtiv alates 18.12.2017
Põhitekst

ISO/TS 11059:2009

Milk and milk products -- Method for the enumeration of Pseudomonas spp.
Uusim versioon Kehtiv alates 17.07.2009
Põhitekst + parandus

EVS-EN ISO/IEC 17025:2017

Üldnõuded katse- ja kalibreerimislaborite kompetentsusele
Uusim versioon Kehtiv alates 18.12.2017
Põhitekst

ISO 11289:1993

Heat-processed foods in hermetically sealed containers -- Determination of pH
Uusim versioon Kehtiv alates 02.09.1993