Skip to main content
Tagasi

ISO 11289:1993

Heat-processed foods in hermetically sealed containers -- Determination of pH

Üldinfo

Kehtiv alates 02.09.1993
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
02.09.1993
Põhitekst
The principle of the method specified is preparing the test sample according to the class to which the product to be examined belongs, and measuring the potential difference between a glass electrode and a reference electrode immersed in the test sample. Applies to four classes of product: 1. homogeneous products with a liquid or thick texture, or products exhibiting a large liquid or thick phase; 2. homogeneous pastes or heterogeneous products for which homogenization is necessary; 3. heterogeneous products with large solid components; 4. products whose liquid phase mainly consists of oil or a water/oil emulsion.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
55,07 € koos KM-ga
Paber
55,07 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-ISO 15705:2004

Vee kvaliteet. Keemilise hapnikutarbe indeksi (ST-COD) määramine. Suletud katseklaasi meetod madalas mõõtepiirkonnas
Uusim versioon Kehtiv alates 04.06.2004
Põhitekst

ISO 2917:1999

Meat and meat products -- Measurement of pH -- Reference method
Uusim versioon Kehtiv alates 16.12.1999
Põhitekst

EVS-EN 1132:2000

Puu- ja köögiviljamahlad. pH-väärtuse määramine
Uusim versioon Kehtetu alates 01.02.2024
Põhitekst

EVS-EN 12014-4:2005

Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 4: Ion-exchange chromatographic (IC) method for the determination of nitrate and nitrite content of meat products
Uusim versioon Kehtiv alates 06.07.2005