Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6579-1:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Horisontaalmeetod Salmonella tuvastamiseks, loendamiseks ja serotüpeerimiseks. Osa 1: Horisontaalmeetod Salmonella spp tuvastamiseks

Üldinfo

Kehtiv alates 04.04.2017
Alusdokumendid
EN ISO 6579-1:2017; ISO 6579-1:2017
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.04.2020
Põhitekst + muudatus
02.04.2020
Muudatus
04.04.2017
Põhitekst
07.03.2008
Muudatus
06.09.2007
Põhitekst
01.03.2003
Põhitekst
This International Standard specifies a horizontal method for the detection of Salmonella. Additional culture steps for the detection of Salmonella Typhi and Salmonella Paratyphi are specified in an Annex of this International Standard.
Subject to the limitations discussed in the Introduction, this International Standard is applicable to:
- products intended for human consumption and the feeding of animals;
- environmental samples in the area of food production and food handling.
- Samples from the primary production stage, such as animal faeces, dust, swabs.
The selective enrichment medium for detection of Salmonella in samples from the primary production stage (MSRV) is intended for the detection of motile Salmonellae and is not appropriate for the detection of nonmotile Salmonellae and/or brilliant-green sensitive Salmonella strains.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
31,72 € koos KM-ga
Paber
31,72 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst + parandus

EVS-EN ISO 11290-1:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Horisontaalmeetod Listeria monocytogenes'e ja Listeria spp. tuvastamiseks ja loendamiseks. Osa 1: Tuvastamismeetod
Uusim versioon Kehtiv alates 05.07.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 21528-2:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Horisontaalmeetod Enterobacteriaceae tuvastamiseks ja arvuliseks määramiseks. Osa 2: Kolooniate loendamise meetod
Uusim versioon Kehtiv alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-1:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 1: Üldeeskirjad algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamiseks
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-2:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 2: Liha ja lihatoodete ettevalmistamise erieeskirjad
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017