Tagasi

EVS-EN 14132:2009

Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in barley and roasted coffee - HPLC method with immunoaffinity column clean-up

Üldinfo
Kehtiv alates 07.08.2009
Alusdokumendid
EN 14132:2009
Tegevusala (ICS grupid)
67.140.20 Kohv ja kohviasendajad
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
07.08.2009
Põhitekst
08.10.2007
Parandus
Põhitekst + parandus
This European Standard specifies a method for the determination of ochratoxin A content in barley and roasted coffee using immunoaffinity column clean up and high performance liquid chromatography (HPLC). This method has been validated for ochratoxin A contents in barley in the range from 0,1 µg/kg up to 4,5 µg/kg and for roasted coffee in the range from 0,2 µg/kg up to 5,5 µg/kg.
*
*
*
PDF
13,42 € koos KM-ga
Paber
13,42 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 14133:2009

Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in wine and beer - HPLC method with immunoaffinity column clean-up
Uusim versioon Kehtiv alates 07.08.2009
Põhitekst

EVS-EN 16351:2015

Puitkonstruktsioonid. Ristkihtliimpuit. Nõuded
Kehtetu alates 15.03.2021
Põhitekst

EVS-EN ISO 10304-1:2009

Water quality - Determination of dissolved anions by liquidchromatography of ions - Part 1: Determination of bromide,chloride, fluoride, nitrate, nitrite, phosphate and sulfate
Uusim versioon Kehtiv alates 07.08.2009
Põhitekst

EVS-EN ISO 11885:2009

Vee kvaliteet. Valitud elementide määramine induktiivsidestatud plasma optilise emissiooni spektromeetria (ICP-OES) meetodil
Uusim versioon Kehtiv alates 07.08.2009