Tagasi

EVS-EN 1787:2000

Foodstuffs - Detection of irradiated food containing cellulose by ESR spectroscopy

Üldinfo
Kehtetu alates 18.04.2022
Alusdokumendid
EN 1787:2000
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
18.04.2022
Põhitekst
01.08.2000
Põhitekst
This draft European Standard specifies a method for the detection of foods containing cellulose which have been treated with ionizing radiation, by analysing the electron spin resonance (ESR) spectrum, also called electron paramagnetic resonance (EPR) spectrum, of the food.
*
*
*
PDF
10,98 € koos KM-ga
Paber
10,98 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 1785:2003

Toiduained. Rasva sisaldava kiiritatud toiduaine väljaselgitamine. 2-alküültsüklobutanooni gaasikromatograafiline / massispektromeetriline analüüs
Uusim versioon Kehtiv alates 06.10.2003
Põhitekst

EVS-EN 1786:2000

Toiduained. Luid sisaldava kiiritatud toiduaine väljaselgitamine. Elektronparamagnetresonantsspektroskoopia meetod
Uusim versioon Kehtiv alates 01.08.2000