Tagasi

EVS-EN 203-2-11:2006

Gaaskuumutusega toitlustusettevõtteseadmed. Osa 2-11: Erinõuded. Pastavalmistusmasinad

Üldinfo
Kehtiv alates 07.09.2006
Alusdokumendid
EN 203-2-11:2006
Direktiivid või määrused
2009/142/EC Küttegaasiseadmed
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
07.09.2006
Põhitekst
Põhitekst
EVS-EN 203-2:1999
This European Standard specifies the test methods and requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety, rational use of energy and marking of commercial gas heated pasta cookers.
*
*
*
PDF
8,86 € koos KM-ga
Paber
8,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Põhitekst

EVS-EN 203-2-2:2006

Gaaskuumutusega toitlustusettevõtteseadmed. Osa 2-2: Erinõuded. Praeahjud
Kehtetu alates 31.12.2021
Põhitekst

EVS-EN 203-2-4:2005

Gaaskuumutusega toitlustusettevõtteseadmed. Osa 2-4: Erinõuded. Fritüürid
Kehtetu alates 31.12.2021
Põhitekst

EVS-EN 203-2-9:2005

Gaaskuumutusega toitlustusettevõtteseadmed. Osa 2-9: Erinõuded. Massiivsed pinnad, soojendusalused ja restid
Uusim versioon Kehtiv alates 07.12.2005
Põhitekst + parandus

EVS-EN ISO/IEC 17025:2017

Üldnõuded katse- ja kalibreerimislaborite kompetentsusele
Uusim versioon Kehtiv alates 18.12.2017