Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 10272-2:2017/A1:2023

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 2: Colony-count technique - Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp. and changes in the performance testing of culture media (ISO 10272-2:2017/Amd 1:2023)

Üldinfo

Kehtiv alates 15.02.2023
Alusdokumendid
EN ISO 10272-2:2017/A1:2023; ISO 10272-2:2017/Amd 1:2023
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.03.2023
Põhitekst + muudatus
15.02.2023
Muudatus
17.07.2017
Põhitekst
Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp. and change of the performance testing of culture media

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
24,40 € koos KM-ga
Paber
24,40 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Muudatus

EVS-EN ISO 10272-1:2017/A1:2023

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method - Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp., the use of growth supplement in Preston broth and changes in the performance testing of culture media (ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)
Kehtiv alates 15.02.2023
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 4833-2:2013+A1:2022

Toiduahela mikrobioloogia. Mikroorganismide loendamise horisontaalne meetod. Osa 2: Kolooniate loendamine pindkülvi tehnikat kasutades temperatuuril 30 °C
Uusim versioon Kehtiv alates 15.03.2022
Muudatus

EVS-EN ISO 9308-1:2014/A1:2017

Vee kvaliteet. Escherichia coli ja coli-laadsete bakterite loendamine. Osa 1: Membraanfiltreerimise meetod madala bakteriaalse fooniga veele
Kehtiv alates 03.02.2017
Muudatus

EVS-EN ISO 4833-1:2013/A1:2022

Toiduahela mikrobioloogia. Mikroorganismide loendamise horisontaalne meetod. Osa 1: Kolooniate loendamine sügavkülvi tehnikat kasutades temperatuuril 30 °C. Muudatus 1: Käsitlusala selgitus
Kehtiv alates 15.03.2022