Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 2171:2023

Cereals, pulses and by-products - Determination of ash yield by incineration (ISO 2171:2023)

Üldinfo

Kehtiv alates 15.03.2023
Alusdokumendid
ISO 2171:2023; EN ISO 2171:2023
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.03.2023
Põhitekst
06.07.2010
Põhitekst
This document specifies a method for determining the ash yield by cereals, pulses and their milled products intended for human consumption. The source materials and products covered are:
a)    grains of cereals;
b)    flours and semolinas;
c)     other milling products (bran and high bran content products, shorts);
d)    mixed cereal flours (mixes);
e)    cereal by-products other than c) (such as wheat gluten, maize grits, broken rice kernels);
f)     pulses and their by-products (flour).
This document does not apply to starches and starch derivatives (see ISO 3593), to products intended for animal feeding stuffs (see ISO 5984) or to seeds.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Muudatus

EVS-EN ISO 9308-1:2014/A1:2017

Vee kvaliteet. Escherichia coli ja coli-laadsete bakterite loendamine. Osa 1: Membraanfiltreerimise meetod madala bakteriaalse fooniga veele
Kehtiv alates 03.02.2017
Muudatus

EVS-EN ISO 11133:2014/A2:2020

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine. Muudatus 2
Kehtiv alates 16.07.2020
Põhitekst

EVS-EN ISO 15213-1:2023

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection and enumeration of Clostridium spp. - Part 1: Enumeration of sulfite-reducing Clostridium spp. by colony-count technique (ISO 15213-1:2023)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.02.2023