Tagasi

EVS-EN ISO 2171:2023

Cereals, pulses and by-products - Determination of ash yield by incineration (ISO 2171:2023)

Üldinfo
Kehtiv alates 15.03.2023
Alusdokumendid
ISO 2171:2023; EN ISO 2171:2023
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.03.2023
Põhitekst
06.07.2010
Põhitekst
This document specifies a method for determining the ash yield by cereals, pulses and their milled products intended for human consumption. The source materials and products covered are:
a)    grains of cereals;
b)    flours and semolinas;
c)     other milling products (bran and high bran content products, shorts);
d)    mixed cereal flours (mixes);
e)    cereal by-products other than c) (such as wheat gluten, maize grits, broken rice kernels);
f)     pulses and their by-products (flour).
This document does not apply to starches and starch derivatives (see ISO 3593), to products intended for animal feeding stuffs (see ISO 5984) or to seeds.
*
*
*
PDF
13,20 € koos KM-ga
Paber
13,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit 24 tunni jooksul: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Muudatus

EVS-EN ISO 9308-1:2014/A1:2017

Vee kvaliteet. Escherichia coli ja coli-laadsete bakterite loendamine. Osa 1: Membraanfiltreerimise meetod madala bakteriaalse fooniga veele
Kehtiv alates 03.02.2017
Muudatus

EVS-EN ISO 11133:2014/A2:2020

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine. Muudatus 2
Kehtiv alates 16.07.2020
Põhitekst

EVS-EN ISO 15213-1:2023

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection and enumeration of Clostridium spp. - Part 1: Enumeration of sulfite-reducing Clostridium spp. by colony-count technique (ISO 15213-1:2023)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.02.2023