Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 4973:2023

Cosmetics - Microbiology - Quality control of culture media and diluents used in cosmetics standards (ISO 4973:2023)

Üldinfo

Kehtiv alates 16.10.2023
Alusdokumendid
ISO 4973:2023; EN ISO 4973:2023
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
16.10.2023
Põhitekst
This document specifies the minimum requirements for quality control of microbiological culture media and diluents in order to demonstrate their ability to detect microorganisms and to ensure reliability of the microbiological test methods described in the ISO cosmetics microbiology standards.
This document describes mainly growth promotion and microbial control tests and is applicable to both commercially ready-to-use culture media and culture media prepared from dehydrated culture media or basic constituents in the user’s laboratory.
Other methods can be substituted provided that their equivalence has been demonstrated.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
24,40 € koos KM-ga
Paber
24,40 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-ISO 21527-1:2009

Toidu ja loomasööda mikrobioloogia. Pärmide ja hallituste loendamise horisontaalmeetod. Osa 1: Kolooniate loendamise tehnika toodetes, mille veeaktiivsus on suurem 0,95 (ISO 21527-1:2008)
Uusim versioon Kehtiv alates 07.05.2009
Põhitekst

EVS-ISO 21527-2:2009

Toidu ja loomasööda mikrobioloogia. Pärmide ja hallituste loendamise horisontaalmeetod. Osa 2: Kolooniate loendamise tehnika toodetes, mille veeaktiivsus on väiksem või võrdne 0,95 (ISO 21527-2:2008)
Uusim versioon Kehtiv alates 07.05.2009
Muudatus

EVS-EN ISO 11133:2014/A1:2018

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine. Muudatus 1
Kehtiv alates 02.04.2018
Muudatus

EVS-EN ISO 11133:2014/A2:2020

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine. Muudatus 2
Kehtiv alates 16.07.2020