Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6647-1:2015

Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method (ISO 6647-1:2015)

Üldinfo

Kehtetu alates 01.09.2020
Alusdokumendid
ISO 6647-1:2015; EN ISO 6647-1:2015
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.09.2020
Põhitekst
08.06.2015
Põhitekst
05.12.2007
Põhitekst
EVS-EN ISO 6647-1:2007
This part of ISO 6647 specifies a reference method for determining calibration values for standards that will be used to make a standard curve for the quantification of amylose content in milled, non-parboiled rice in the range of amylose content from 0 % to 30 %.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring