Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6886:2008

Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)

Üldinfo

Kehtetu alates 04.04.2016
Alusdokumendid
ISO 6886:2006; EN ISO 6886:2008
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.04.2016
Põhitekst
09.01.2009
Põhitekst
This International Standard specifies a method for the determination of the oxidative stability of fats and oils under extreme conditions that induce rapid oxidation: high temperature and high air flow. It does not allow determination of the stability of fats and oils at ambient temperatures, but it does allow a comparison of the efficacy of antioxidants added to fats and oils. The method is applicable to both virgin and refined animal and vegetable fats and oils.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 8534:2008

Loomsed ja taimsed rasvad ja õlid. Veesisalduse määramine. Karl Fischeri meetod (püridiinivaba)
Kehtetu alates 02.03.2017
Põhitekst

ISO 6293-1:1996

Petroleum products -- Determination of saponification number -- Part 1: Colour-indicator titration method
Uusim versioon Kehtiv alates 21.11.1996
Põhitekst

ISO 6293-2:1998

Petroleum products -- Determination of saponification number -- Part 2: Potentiometric titration method
Uusim versioon Kehtiv alates 07.05.1998
Põhitekst

EVS-EN ISO 27107:2010

Animal and vegetable fats and oils - Determination of peroxide value - Potentiometric end-point determination
Uusim versioon Kehtiv alates 07.06.2010