Tagasi

EVS-EN ISO 7541:2020

Spices and condiments - Spectrophotometric determination of the extractable colour in paprika (ISO 7541:2020)

Üldinfo
Kehtiv alates 15.09.2020
Alusdokumendid
ISO 7541:2020; EN ISO 7541:2020
Tegevusala (ICS grupid)
67.220.10 Vürtsid ja maitseained
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.09.2020
Põhitekst
06.04.2010
Põhitekst
This document specifies a test method to determine the extractable colour in paprika by measuring the absorbance of an acetone extract of the sample. It is applicable to ground paprika in every presentation (sweet, hot, smoked, etc).
*
*
*
PDF
9,61 € koos KM-ga
Paber
9,61 € koos KM-ga
Hind: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring