Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 8442-5:2005

Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery

Üldinfo

Kehtiv alates 07.03.2005
Alusdokumendid
ISO 8442-5:2004; EN ISO 8442-5:2004
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
07.03.2005
Põhitekst
This European Standard specifies the sharpness and edge retention of knives which are produced for professional and domestic use in the preparation of food of all kinds, specifically those knives intended for hand use. Powered blade instruments of any kind are excluded

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 8442-2:2000

Toiduainetega kokkupuutuvad materjalid ja tooted. Söögiriistad ja õõneslauanõud. Osa 2: Roostevabast terasest ja hõbetatud söögiriistadele esitatavad nõuded
Uusim versioon Kehtiv alates 01.01.2000
Põhitekst

EVS-EN ISO 8442-1:2000

Toiduainetega kokkupuutuvad materjalid ja tooted. Söögiriistad ja õõneslauanõud. Osa 1: Toiduvalmistamiseks kasutatavatele söögiriistadele esitatavad nõuded
Uusim versioon Kehtiv alates 01.01.2000