Tagasi

EVS-ISO 24557:2013

Kaunviljad. Niiskusesisalduse määramine. Õhkkuivatuse meetod

Üldinfo
Kehtiv alates 04.06.2013
Alusdokumendid
ISO 24557:2009
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.06.2013
Põhitekst
See rahvusvaheline standard määratleb rutiinse referentsmeetodi kaunviljade niiskusesisalduse määramiseks. Metoodika on kasutatav kikerherneste, läätsede, herneste ja kõigi oaliikide puhul, välja arvatud sojaoad. MÄRKUS Metoodika põhineb AACC heakskiidetud meetodil 44-17[4].
*
*
*
PDF
7,76 € koos KM-ga
Paber
7,76 € koos KM-ga
Hind: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Põhitekst

EVS-EN ISO 658:2002

Õliseemned. Lisandite sisalduse määramine
Uusim versioon Kehtiv alates 01.10.2002
Muudatus

EVS-EN ISO 6888-2:2001/A1:2004

Toiduainete ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetod koagulaaspositiivsete stafülokokkide (Staphylococcus aureus ja teised liigid) loendamiseks. Osa 2: Küülikuplasma-fibrinogeenagarsöötme kasutamise meetod. Muudatus 1: Täppisandmete lisamine
Uusim versioon Kehtiv alates 10.12.2004
Põhitekst

EVS-EN ISO 6976:2016

Natural gas - Calculation of calorific values, density, relative density and Wobbe indices from composition (ISO 6976:2016)
Uusim versioon Kehtiv alates 04.10.2016
Põhitekst

EVS-EN 15984:2017

Petroleum industry and products - Determination of composition of refinery heating gas and calculation of carbon content and calorific value - Gas chromatography method
Uusim versioon Kehtiv alates 16.08.2017