Skip to main content
Tagasi

EVS-EN 13130-5:2004

Toiduainetega kokku puutuvad materjalid ja esemed. Piirangute alla kuuluvad plastained. Osa 5: Vinülideenkloriidi sisalduse kindlaksmääramine toidusimulantides

Üldinfo

Kehtiv alates 12.10.2004
Alusdokumendid
EN 13130-5:2004
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
12.10.2004
Põhitekst
This part of this European Standard specifies a method for the determination of vinylidene chloride monomer in food simulants. The method is applicable to aqueous food simulants, to the fatty food simulant olive oil and other fatty food simulants, simulants D, e.g. a mixture of synthetic triglycerides or sunflower oil or corn oil. The level of vinylidene chloride determined is expressed as milligrams of vinylidene chloride per kilogram of food simulant. The method is appropriate for the quantitative determination of vinylidene chloride at a level of 0,05 mg/kg.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
19,52 € koos KM-ga
Paber
19,52 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 13130-6:2004

Toiduainetega kokku puutuvad materjalid ja esemed. Piirangute alla kuuluvad plastained. Osa 6: Vinülideenkloriidi sisalduse kindlaksmääramine plastikmaterjalides
Uusim versioon Kehtiv alates 12.10.2004
Põhitekst

EVS-EN 13130-7:2004

Materials and articles in contact with foodstuffs - Plastics substances subject to limitation - Part 7: Determination of monoethylene glycol and diethylene glycol in food simulants
Uusim versioon Kehtiv alates 12.10.2004
Põhitekst

EVS-EN 13130-8:2004

Toiduainetega kokku puutuvad materjalid ja esemed. Piirangute alla kuuluvad plastained. Osa 8: Isotsüanaatide sisalduse kindlaksmääramine plastikmaterjalides
Uusim versioon Kehtiv alates 12.10.2004
Põhitekst

CEN/TS 13130-10:2005

Materials and articles in contact with foodstuffs - Plastics substances subject to limitation - Part 10: Determination of acrylamide in food simulants
Uusim versioon Kehtiv alates 06.04.2005