Tagasi

EVS-EN 15850:2010

Toiduained. Zearalenooni sisalduse määramine maisipõhises imikutoidus, odrajahus, maisijahus, polentas, nisujahus ja teraviljapõhistes imiku- ja väikelastetoitudes vedelikkromatograafilisel meetodil fluorestsents detektoriga ja eelneva puhastamisega immunoaffiinsus kolonnis

Üldinfo
Kehtiv alates 07.06.2010
Alusdokumendid
EN 15850:2010
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
07.06.2010
Põhitekst
This European Standard specifies a method for the determination of zearalenone in maize based baby food, barley flour, maize flour, polenta, wheat flour and cereal based foods for infants and young children by high performance liquid chromatography (HPLC) with immunoaffinity cleanup and fluorescence detection. This method has been validated in two interlaboratory studies. The first study was for the analysis of samples of maize based baby food, barley flour, maize flour, polenta and wheat flour ranging from 10 µg/kg to 335 µg/kg, and the second study was for samples of cereal based foods for infants and young children ranging from 9 µg/kg to 44 µg/kg.
*
*
*
PDF
12,23 € koos KM-ga
Paber
12,23 € koos KM-ga
Sirvi standardit: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Põhitekst

EVS-EN 15851:2010

Toiduained. Aflatoksiin B1 sisalduse määramine teraviljapõhises imiku- ja väikelastetoitudes vedelikkromatograafilisel meetodil fluorestsents detektoriga ja eelneva puhastamisega immunoaffiinsus kolonnis
Uusim versioon Kehtiv alates 07.06.2010
Põhitekst

EVS-EN 15891:2010

Toiduained. Deoksünivalenooli sisalduse määramine teraviljades, teraviljatoodetes ja teraviljapõhistes imiku- ja väikelastetoitudes vedelikkromatograafilisel meetodil UV detektoriga ja eelneva puhastamisega immunoaffiinsus kolonnis
Uusim versioon Kehtiv alates 04.11.2010