Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 11747:2012

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)

Üldinfo

Kehtiv alates 05.09.2012
Alusdokumendid
ISO 11747:2012; EN ISO 11747:2012
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
16.03.2018
Muudatus
05.09.2012
Põhitekst
This International Standard specifies a method for the determination of resistance to extrusion of milled rice kernels, parboiled or not parboiled, after cooking under specified conditions.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 712:2010

Teravili ja teraviljatooted. Niiskusesisalduse määramine. Referentsmeetod
Uusim versioon Kehtiv alates 04.03.2010
Muudatus

EVS-EN ISO 11747:2012/A1:2018

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 16.03.2018
Põhitekst

EVS-EN ISO 7301:2022

Rice - Specification (ISO 7301:2021)
Uusim versioon Kehtiv alates 01.12.2022