Tagasi

EVS-EN ISO 1211:2010

Milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)

Üldinfo
Kehtiv alates 06.09.2010
Alusdokumendid
ISO 1211:2010; EN ISO 1211:2010
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
06.09.2010
Põhitekst
This International Standard specifies the reference method for the determination of the fat content of milk of good physicochemical quality. The method is applicable to raw cow milk, raw sheep milk, raw goat milk, reduced fat milk, skimmed milk, chemically preserved milk, and processed liquid milk. It is not applicable when greater accuracy is required for skimmed milk, e.g. to establish the operating efficiency of cream separators.
*
*
*
PDF
19,52 € koos KM-ga
Paber
19,52 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 2171:2010

Cereals, pulses and by-products - Determination of ash yield by incineration
Kehtetu alates 15.03.2023
Põhitekst

EVS-EN ISO 3960:2010

Animal and vegetable fats and oils - Determination of peroxide value - Iodometric (visual) endpoint determination
Kehtetu alates 02.03.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 712:2010

Teravili ja teraviljatooted. Niiskusesisalduse määramine. Referentsmeetod
Uusim versioon Kehtiv alates 04.03.2010
Põhitekst

EVS-EN ISO/IEC 17043:2010

Vastavushindamine. Üldnõuded pädevuskatsetele
Kehtetu alates 01.09.2023