Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 5529:2010

Wheat - Determination of the sedimentation index - Zeleny test

Üldinfo

Kehtiv alates 06.07.2010
Alusdokumendid
ISO 5529:2007; EN ISO 5529:2010
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
06.07.2010
Põhitekst
Põhitekst
This International Standard describes a method, known as the Zeleny sedimentation test, for assessing one of the factors determining the quality of wheat as a means of predicting the baking strength of the flour which can be made from it. The method is applicable only to Triticum aestivum L. wheat.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 5530-1:2015

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2013)
Uusim versioon Kehtiv alates 04.02.2015
Põhitekst

EVS-EN ISO 5530-2:2015

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2012)
Uusim versioon Kehtiv alates 04.02.2015
Põhitekst

EVS-EN ISO 7973:2015

Cereals and milled cereal products - Determination of the viscosity of flour - Method using an amylograph (ISO 7973:1992)
Uusim versioon Kehtiv alates 05.01.2016
Põhitekst

EVS-EN ISO 2171:2010

Cereals, pulses and by-products - Determination of ash yield by incineration
Kehtetu alates 15.03.2023