Tagasi

EVS-EN ISO 5530-2:2015

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2012)

Üldinfo
Kehtiv alates 04.02.2015
Alusdokumendid
ISO 5530-2:2012; EN ISO 5530-2:2014
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
Põhitekst
prEN ISO 5530-2
04.02.2015
Põhitekst
This part of ISO 5530 specifies a method, using an extensograph, for the determination of the rheological properties of wheat flour dough in an extension test. The recorded load–extension curve is used to assess general quality of flour and its response to improving agents. The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
*
*
*
PDF
12,23 € koos KM-ga
Paber
12,23 € koos KM-ga
Hind: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Põhitekst

EVS-EN ISO 5529:2010

Wheat - Determination of the sedimentation index - Zeleny test
Uusim versioon Kehtiv alates 06.07.2010
Põhitekst

EVS-EN ISO 5530-1:2015

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2013)
Uusim versioon Kehtiv alates 04.02.2015
Põhitekst

EVS-EN ISO 7973:2015

Cereals and milled cereal products - Determination of the viscosity of flour - Method using an amylograph (ISO 7973:1992)
Uusim versioon Kehtiv alates 05.01.2016