Tagasi

EVS-EN ISO 662:2016

Animal and vegetable fats and oils - Determination of moisture and volatile matter content (ISO 662:2016)

Üldinfo
Kehtiv alates 01.06.2016
Alusdokumendid
ISO 662:2016; EN ISO 662:2016
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.06.2016
Põhitekst
01.06.2001
Põhitekst
ISO 662:2016 specifies two methods for the determination, by drying, of the moisture and volatile matter content of animal or vegetable fats and oils: - method A, using a sand bath or hotplate; - method B, using a drying oven. Method A is applicable to all fats and oils. Method B is applicable only to non-drying fats and oils with an acid value less than 4. Under no circumstances are lauric oils be analysed by this method. Milk and milk products (or fat obtained from milk and milk products) are excluded from the Scope of this International Standard.
*
*
*
PDF
9,61 € koos KM-ga
Paber
9,61 € koos KM-ga
Hind: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Põhitekst

EVS-EN ISO 663:2017

Animal and vegetable fats and oils - Determination of insoluble impurities content (ISO 663:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 02.03.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6321:2002

Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point)
Uusim versioon Kehtiv alates 01.09.2002
Põhitekst

EVS-EN ISO 661:2005

Loomsed ja taimsed rasvad ja õlid. Katseproovide ettevalmistamine
Uusim versioon Kehtiv alates 06.10.2005
Põhitekst

EVS-EN ISO/IEC 17011:2004

Vastavushindamine. Üldnõuded vastavushindamisasutusi akrediteerivatele akrediteerimisasutustele
Kehtetu alates 02.01.2018