Tagasi

EVS-EN ISO 6885:2016

Animal and vegetable fats and oils - Determination of anisidine value (ISO 6885:2016)

Üldinfo
Kehtiv alates 04.04.2016
Alusdokumendid
ISO 6885:2016; EN ISO 6885:2016
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.04.2016
Põhitekst
05.11.2007
Põhitekst
This International Standard specifies a method for the determination of the anisidine value in animal and vegetable fats and oils. This is a measure of the amount of aldehydes present (principally α, β-unsaturated aldehydes).
Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this International Standard.
*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 3960:2017

Animal and vegetable fats and oils - Determination of peroxide value - Iodometric (visual) endpoint determination (ISO 3960:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 02.03.2017
Põhitekst

ISO 15305:1998

Animal and vegetable fats and oils -- Determination of Lovibond colour
Uusim versioon Kehtiv alates 17.09.1998
Põhitekst

EVS-EN ISO 662:2016

Animal and vegetable fats and oils - Determination of moisture and volatile matter content (ISO 662:2016)
Uusim versioon Kehtiv alates 01.06.2016
Põhitekst

EVS-EN ISO 663:2017

Animal and vegetable fats and oils - Determination of insoluble impurities content (ISO 663:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 02.03.2017