Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6887-1:2001

Toiduainete ja loomasöötade mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 1: Üldeeskirjad algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamiseks

Üldinfo

Kehtetu alates 18.04.2017
Alusdokumendid
ISO 6887-1:1999; EN ISO 6887-1:1999
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
18.04.2017
Põhitekst
01.10.2001
Põhitekst
Käesoleva standardi osa määratleb toiduainete ja loomasöötade mikrobioloogiliseks uuringuks algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamise üldeeskirjad. Käesoleva standardi osa on kasutatav üldiselt, välja arvatud EN-ISO 6887-2 osas nimetatud tooted.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-2:2003

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Kehtetu alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 4833:2006

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetod mikroorganismide arvu määramiseks. Kolooniate loendamise tehnika 30 °C juures
Kehtetu alates 09.12.2013
Põhitekst

EVS-EN ISO 707:2008

Piim ja piimatooted. Proovivõtujuhend
Uusim versioon Kehtiv alates 07.10.2008
Põhitekst

EVS-EN ISO 7218:2008

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Üldnõuded ja juhised mikrobioloogilisteks uuringuteks
Uusim versioon Kehtiv alates 07.02.2008