Skip to main content
Tagasi

ISO 6321:2002

Animal and vegetable fats and oils -- Determination of melting point in open capillary tubes (slip point)

Üldinfo

Kehtetu alates 08.06.2021
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
08.06.2021
Põhitekst
14.03.2002
Põhitekst
Põhitekst
ISO 6321:1991
Muudatus
ISO 6321:1991/Amd 1:1998

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
82,61 € koos KM-ga
Paber
82,61 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

ISO 15305:1998

Animal and vegetable fats and oils -- Determination of Lovibond colour
Uusim versioon Kehtiv alates 17.09.1998
Põhitekst

ISO 15267:1998

Animal and vegetable fats and oils -- Flashpoint limit test using Pensky-Martens closed cup flash tester
Uusim versioon Kehtiv alates 09.07.1998
Põhitekst

ISO 662:2016

Animal and vegetable fats and oils -- Determination of moisture and volatile matter content
Uusim versioon Kehtiv alates 15.04.2016
Põhitekst

ISO 660:2009

Animal and vegetable fats and oils -- Determination of acid value and acidity
Kehtetu alates 30.03.2020