Skip to main content
Tagasi

EVS 646:1993

Nisu- ja rukkijahu. Üldjuhend küpsetusomaduste määramiseks

Üldinfo

Kehtetu alates 15.06.2021
Alusdokumendid
ISO 6820:1985
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.11.1999
Põhitekst
Standard annab üldjuhise nisu- ja rukkijahu küpsetusomaduste määramiseks ning on mõeldud laialdaseks kasutamiseks küpsetusomaduste määramise meetodite väljatöötamisel ja vormistamisel.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
8,54 € koos KM-ga
Paber
8,54 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 12830:2005

Temperatuurimeerikud jahutatud, külmutatud, sügavkülmutatud/kiirkülmutatud toidu ja jäätise transpordil, ladustamisel ja levitamisel. Katsed, toimimine, sobivus
Kehtetu alates 18.09.2018
Põhitekst

EVS-EN 13485:2005

Õhu ja toodete temperatuuri mõõtmise termomeetrid jahutatud, külmutatud, sügavkülmutatud/kiirkülmutatud toidu ja jäätise transpordil, ladustamisel ja levitamisel. Katsed, toimimine, sobivus
Kehtetu alates 17.01.2024
Põhitekst

EVS-EN 13486:2005

Temperatuurimeerikud ja termomeetrid jahutatud, külmutatud, sügavkülmutatud/kiirkülmutatud toidu ja jäätise transpordil, ladustamisel ja levitamisel. Perioodiline vastavuskontroll
Kehtetu alates 17.01.2024
Põhitekst

EV ST 605:1992

Keeksid. Üldised tehnilised tingimused
Uusim versioon Kehtetu alates 05.02.2009