Tagasi

EV ST 605:1992

Keeksid. Üldised tehnilised tingimused

Üldinfo
Kehtetu alates 05.02.2009
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
Põhitekst
Standard kehtib keeksidele - kondiitritoodetele, mida valmistatakse nisujahust ja muust toorainest.
*
*
*
PDF
10,98 € koos KM-ga
Paber
10,98 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EV ST 606:1992

Küpsised. Üldised tehnilised tingimused
Uusim versioon Kehtetu alates 05.02.2009
Põhitekst

EV ST 617:1992

Tordid, koogid ja rullbiskviidid. Üldised tehnilised tingimused
Uusim versioon Kehtetu
Põhitekst

EV ST 623:1993

Jahulised kondiitritooted. Vastuvõtueeskirjad, proovivõtmise meetodid ja proovide ettevalmistamine
Uusim versioon Kehtetu alates 01.05.2001
Põhitekst

EVS 646:1993

Nisu- ja rukkijahu. Üldjuhend küpsetusomaduste määramiseks
Uusim versioon Kehtetu alates 15.06.2021