Tagasi

EVS 646:1993

Nisu- ja rukkijahu. Üldjuhend küpsetusomaduste määramiseks

Üldinfo
Kehtiv alates 15.11.1999
Alusdokumendid
ISO 6820:1985
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.11.1999
Põhitekst
Standard annab üldjuhise nisu- ja rukkijahu küpsetusomaduste määramiseks ning on mõeldud laialdaseks kasutamiseks küpsetusomaduste määramise meetodite väljatöötamisel ja vormistamisel.
*
*
*
PDF
5,62 €
Paber
5,62 €
Hind: 2,00 €
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Põhitekst

EVS-EN 12830:2005

Temperatuurimeerikud jahutatud, külmutatud, sügavkülmutatud/kiirkülmutatud toidu ja jäätise transpordil, ladustamisel ja levitamisel. Katsed, toimimine, sobivus
Kehtetu alates 18.09.2018
Põhitekst

EVS-EN 13485:2005

Õhu ja toodete temperatuuri mõõtmise termomeetrid jahutatud, külmutatud, sügavkülmutatud/kiirkülmutatud toidu ja jäätise transpordil, ladustamisel ja levitamisel. Katsed, toimimine, sobivus
Uusim versioon Kehtiv alates 04.02.2002
Põhitekst

EVS-EN 13486:2005

Temperatuurimeerikud ja termomeetrid jahutatud, külmutatud, sügavkülmutatud/kiirkülmutatud toidu ja jäätise transpordil, ladustamisel ja levitamisel. Perioodiline vastavuskontroll
Uusim versioon Kehtiv alates 04.02.2002
Põhitekst

EV ST 605:1992

Keeksid. Üldised tehnilised tingimused
Uusim versioon Kehtetu alates 05.02.2009