Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 20976-2:2022

Microbiology of the food chain - Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products - Part 2: Challenge tests to study inactivation potential and kinetic parameters (ISO 20976-2:2022)

Üldinfo

Kehtiv alates 15.11.2022
Alusdokumendid
EN ISO 20976-2:2022; ISO 20976-2:2022
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.11.2022
Põhitekst
This document specifies protocols for conducting microbiological challenge tests for growth studies on vegetative and spore-forming bacteria in raw materials and intermediate or end products.
The use of this document can be extended to yeasts that do not form mycelium.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
24,40 € koos KM-ga
Paber
24,40 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 20976-1:2019

Microbiology of the food chain - Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products - Part 1: Challenge tests to study growth potential, lag time and maximum growth rate (ISO 20976-1:2019)
Uusim versioon Kehtiv alates 02.05.2019
Muudatus

EVS-EN ISO 4833-1:2013/A1:2022

Toiduahela mikrobioloogia. Mikroorganismide loendamise horisontaalne meetod. Osa 1: Kolooniate loendamine sügavkülvi tehnikat kasutades temperatuuril 30 °C. Muudatus 1: Käsitlusala selgitus
Kehtiv alates 15.03.2022
Põhitekst

EVS-EN ISO 10272-1:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method (ISO 10272-1:2017)
Kehtiv alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 10272-2:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 2: Colony-count technique (ISO 10272-2:2017)
Kehtiv alates 17.07.2017