Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 21872-1:2017/A1:2023

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 1: Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus - Amendment 1: Inclusion of performance testing of culture media and reagents (ISO 21872 1:2017/Amd 1:2023)

Üldinfo

Kehtiv alates 15.03.2023
Alusdokumendid
EN ISO 21872-1:2017/A1:2023; ISO 21872 1:2017/Amd 1:2023
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.04.2023
Põhitekst + muudatus
15.03.2023
Muudatus
02.08.2017
Põhitekst
Amendment to EN ISO 21872-1:2017

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 4833-2:2013+A1:2022

Toiduahela mikrobioloogia. Mikroorganismide loendamise horisontaalne meetod. Osa 2: Kolooniate loendamine pindkülvi tehnikat kasutades temperatuuril 30 °C
Uusim versioon Kehtiv alates 15.03.2022
Muudatus

EVS-EN ISO 16654:2003/A2:2023

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 - Amendment 2: Inclusion of performance testing of all culture media and reagents (ISO 16654:2001/Amd 2:2023)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.02.2023
Põhitekst

EVS-EN 15634-3:2023

Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 3: Hazelnut (Corylus avellana) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in chocolate by real-time PCR
Uusim versioon Kehtiv alates 01.03.2023
Põhitekst

EVS-EN 15634-5:2023

Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 5: Mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR
Uusim versioon Kehtiv alates 01.03.2023