Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 21872-1:2017+A1:2023

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 1: Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus (ISO 21872-1:2017 + ISO 21872-1:2017/Amd 1:2023)

Üldinfo

Kehtiv alates 03.04.2023
Alusdokumendid
ISO 21872-1:2017; EN ISO 21872-1:2017; EN ISO 21872-1:2017/A1:2023; ISO 21872 1:2017/Amd 1:2023
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.04.2023
Põhitekst + muudatus
15.03.2023
Muudatus
02.08.2017
Põhitekst
This document specifies a horizontal method for the detection of enteropathogenic Vibrio spp., which causes human illness in or via the intestinal tract. The species detectable by the methods specified include Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus.
It is applicable to the following:
—  products intended for human consumption and the feeding of animals;
—  environmental samples in the area of food production and food handling.
NOTE 1  This method may not be appropriate in every detail for certain products (see Introduction).
NOTE 2  The World Health Organization (WHO) has identified that V. parahaemolyticus, V. cholerae and V. vulnificus are the major food-borne Vibrio spp. However, the method in this document can also be appropriate for the identification of other Vibrio spp. causing illness in humans.[1]

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
26,84 € koos KM-ga
Paber
26,84 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-ISO 21527-1:2009

Toidu ja loomasööda mikrobioloogia. Pärmide ja hallituste loendamise horisontaalmeetod. Osa 1: Kolooniate loendamise tehnika toodetes, mille veeaktiivsus on suurem 0,95 (ISO 21527-1:2008)
Uusim versioon Kehtiv alates 07.05.2009
Põhitekst

EVS-ISO 21527-2:2009

Toidu ja loomasööda mikrobioloogia. Pärmide ja hallituste loendamise horisontaalmeetod. Osa 2: Kolooniate loendamise tehnika toodetes, mille veeaktiivsus on väiksem või võrdne 0,95 (ISO 21527-2:2008)
Uusim versioon Kehtiv alates 07.05.2009
Muudatus

EVS-EN ISO 11133:2014/A1:2018

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine. Muudatus 1
Kehtiv alates 02.04.2018
Muudatus

EVS-EN ISO 11133:2014/A2:2020

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine. Muudatus 2
Kehtiv alates 16.07.2020