Tagasi

ISO 6611:2004

Milk and milk products -- Enumeration of colony-forming units of yeasts and/or moulds -- Colony-count technique at 25 degrees C

Üldinfo
Kehtiv alates 21.10.2004
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
21.10.2004
Põhitekst
Põhitekst
ISO 6611|IDF 94:2004 specifies a method for the detection and enumeration of colony-forming units (CFU) of viable yeasts and/or moulds in milk and milk products by means of the colony-count technique at 25 °C. The method is applicable to milk, liquid milk products, dried milk, dried sweet whey, dried buttermilk, lactose, cheese, acid casein, lactic casein, rennet casein, caseinate, acid whey powder, butter, frozen milk products (including edible ices), custard, desserts, fermented milk and cream.
*
*
*
PDF
67,10 € koos KM-ga
Paber
67,10 € koos KM-ga
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Põhitekst

ISO 4832:2006

Microbiology of food and animal feeding stuffs -- Horizontal method for the enumeration of coliforms -- Colony-count technique
Uusim versioon Kehtiv alates 16.02.2006
Põhitekst

EVS-EN ISO 16140-2:2016

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method (ISO 16140-2:2016)
Uusim versioon Kehtiv alates 03.08.2016
Põhitekst

ISO 488:2008

Milk -- Determination of fat content -- Gerber butyrometers
Uusim versioon Kehtetu alates 01.06.2022
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-1:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 1: Üldeeskirjad algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamiseks
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017