Skip to main content
Tagasi

ISO 6731:2010

Milk, cream and evaporated milk -- Determination of total solids content (Reference method)

Üldinfo

Kehtiv alates 05.11.2010
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
05.11.2010
Põhitekst
Põhitekst
ISO 6731|IDF 21:2010 specifies the reference method for the determination of the total solids content of milk, cream and evaporated milk.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
55,07 € koos KM-ga
Paber
55,07 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-ISO 18593:2010

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Pindadelt kontaktplaatide ja tampoonidega proovivõtu horisontaalmeetodid. (ISO 18593:2004)
Kehtetu alates 04.09.2018
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-1:2001

Toiduainete ja loomasöötade mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 1: Üldeeskirjad algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamiseks
Kehtetu alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 707:2008

Piim ja piimatooted. Proovivõtujuhend
Uusim versioon Kehtiv alates 07.10.2008
Põhitekst

EVS-EN ISO 7218:2008

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Üldnõuded ja juhised mikrobioloogilisteks uuringuteks
Uusim versioon Kehtiv alates 07.02.2008