Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 13969:2004

Milk and milk products - Guidelines for a standardized description of microbial inhibitor tests

Üldinfo

Kehtiv alates 10.12.2004
Alusdokumendid
ISO 13969:2003; EN ISO 13969:2004
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
10.12.2004
Põhitekst
This International Standard gives guidance for a standardized description of microbial inhibitor tests for milk and milk products. It is intended to give a framework and basis for the evaluation/validation of microbial inhibitor tests, allowing the comparison of data obtained from different tests and experimental studies.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
19,52 € koos KM-ga
Paber
19,52 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 14675:2003

Milk and milk products - Guidelines for a standardized description of competitive enzyme immunoassays - Determination of aflatoxin M1 content
Uusim versioon Kehtiv alates 01.06.2003
Põhitekst

ISO 14675:2003

Milk and milk products -- Guidelines for a standardized description of competitive enzyme immunoassays -- Determination of aflatoxin M1 content
Uusim versioon Kehtiv alates 06.01.2003
Põhitekst

EVS-EN ISO 16140-2:2016

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method (ISO 16140-2:2016)
Uusim versioon Kehtiv alates 03.08.2016
Põhitekst

EVS-EN ISO 13366-2:2006

Piim. Somaatiliste rakkude arvu määramine. Osa 2: Elektrooniline osakeste lugemise meetod
Uusim versioon Kehtiv alates 08.12.2006