Tagasi

ISO 4833-1:2013/Amd 1:2022

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 1: Colony count at 30 °C by the pour plate technique — Amendment 1: Clarification of scope

Üldinfo
Kehtiv alates 04.01.2022
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.01.2022
Muudatus
19.08.2013
Põhitekst
Amendment to ISO 4833-1:2013
*
*
*
PDF
23,59 € koos KM-ga
Paber
23,59 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 23418:2022

Microbiology of the food chain - Whole genome sequencing for typing and genomic characterization of bacteria - General requirements and guidance (ISO 23418:2022)
Uusim versioon Kehtiv alates 01.07.2022
Muudatus

EVS-EN ISO 11133:2014/A2:2020

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine. Muudatus 2
Kehtiv alates 16.07.2020
Põhitekst

EVS-EN ISO 20836:2021

Microbiology of the food chain - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of microorganisms - Thermal performance testing of thermal cyclers (ISO 20836:2021)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.12.2021
Muudatus

ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique — Amendment 1: Clarification of scope
Uusim versioon Kehtiv alates 04.01.2022