Skip to main content
Tagasi

ISO 21527-1:2008

Microbiology of food and animal feeding stuffs -- Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds -- Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0,95

Üldinfo

Kehtiv alates 01.07.2008
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.07.2008
Põhitekst
Põhitekst
Põhitekst
Põhitekst
ISO 21527-1:2008 specifies a horizontal method for the enumeration of viable yeasts and moulds in products, intended for human consumption or feeding of animals, having a water activity greater than 0,95 [eggs, meat, dairy products (except milk powder), fruits, vegetables, fresh pastes, etc.], by means of the colony count technique at 25 �C plus or minus 1 �C.
ISO 21527-1:2008 does not allow the enumeration of mould spores. Neither the identification of fungal flora nor the examination of foods for mycotoxins lie within the scope of ISO 21527-1:2008. The method specified in ISO 21527-1:2008 is not suitable for enumeration of heat-resistant fungi, such as Byssochlamys fulva or Byssochlamys nivea, in canned or bottled fruit and vegetables.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
82,61 € koos KM-ga
Paber
82,61 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 21871:2006

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the determination of low numbers of presumptive Bacillus cereus - Most probable number technique and detection method
Uusim versioon Kehtiv alates 08.03.2006
Põhitekst

EVS-EN ISO 6579-1:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Horisontaalmeetod Salmonella tuvastamiseks, loendamiseks ja serotüpeerimiseks. Osa 1: Horisontaalmeetod Salmonella spp tuvastamiseks
Kehtiv alates 04.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 21528-2:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Horisontaalmeetod Enterobacteriaceae tuvastamiseks ja arvuliseks määramiseks. Osa 2: Kolooniate loendamise meetod
Uusim versioon Kehtiv alates 17.07.2017
Põhitekst

ISO/TS 17728:2015

Microbiology of the food chain -- Sampling techniques for microbiological analysis of food and feed samples
Uusim versioon Kehtiv alates 07.06.2015