Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6887-1:2017+A1:2025

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 1: Üldeeskirjad algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamiseks

Üldinfo

Kehtiv alates 15.01.2025
Alusdokumendid
ISO 6887-1:2017; EN ISO 6887-1:2017; ISO 6887-1:2017/Amd 1:2024; EN ISO 6887-1:2017/A1:2024
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.01.2025
Põhitekst + muudatus
15.01.2025
Muudatus
18.04.2017
Põhitekst
Selles standardis määratletakse inimtoiduks ja loomasöödaks mõeldud toodete mikrobioloogiliseks uuringuks algsuspensiooni ja lahjenduste aeroobse ettevalmistamise üldeeskirjad.
See standard on üldkohaldatav ja muid osi kohaldatakse vastavalt eessõnale konkreetsete tootegruppide suhtes. Mõnda aspekti võidakse kohaldada ka molekulaarsetele meetoditele, mille puhul maatrikseid saab seostada polümeraasi ahelreaktsiooni (PCR) etappide inhibeerimisega, ning seega mõjutavad need katsetulemust.
Selles standardis ei käsitleta proovide ettevalmistamist loendamise ja tuvastamise katsemeetodite jaoks, mille puhul valmistamisjuhiseid on kirjeldatud üksikasjalikult rahvusvahelistes eristandardites.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
24,40 € koos KM-ga
Paber
24,40 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Muudatus

EVS-EN ISO 21149:2017/A1:2022

Cosmetics - Microbiology - Enumeration and detection of aerobic mesophilic bacteria - Amendment 1 (ISO 21149:2017/Amd 1:2022)
Kehtiv alates 17.10.2022
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 16212:2017+A1:2022

Cosmetics - Microbiology - Enumeration of yeast and mould (ISO 16212:2017 + ISO 16212:2017/Amd 1:2022)
Uusim versioon Kehtiv alates 01.11.2022